Treść zadania

kochamcb56

gosia ma 45 warzyw tomek zabrał jej 4 . ile ma teraz warzyw gosia?

Zadanie jest zamknięte. Autor zadania wybrał już najlepsze rozwiązanie lub straciło ono ważność.

Najlepsze rozwiązanie

Rozwiązania

Podobne zadania

dominisia236 pOMOCY POTRZEBUJE NA TERAZ... Przedmiot: Matematyka / Szkoła podstawowa 1 rozwiązanie autor: dominisia236 28.4.2010 (19:09)
DKasia (; Na już !!!!! teraz !!!!! Proszę !!!!! ;) Wyrażenia algebraiczne Przedmiot: Matematyka / Szkoła podstawowa 2 rozwiązania autor: DKasia 9.5.2010 (17:54)
DKasia (; Na już !!!!! teraz !!!!! Proszę !!!!! ;) Przedmiot: Matematyka / Szkoła podstawowa 4 rozwiązania autor: DKasia 9.5.2010 (18:17)
DKasia (; Na już !!!!! teraz !!!!! Proszę !!!!! ;) Przedmiot: Matematyka / Szkoła podstawowa 1 rozwiązanie autor: DKasia 10.5.2010 (05:08)
dominisia236 Potrzebne na teraz!!! Przedmiot: Matematyka / Szkoła podstawowa 7 rozwiązań autor: dominisia236 10.5.2010 (16:26)

Podobne materiały

Przydatność 50% Uśmiechnięta Gosia

Małgorzata Pyka była blądynką o janych włosach d czasu gdy zafarbiła sobie włosy na czerwony.Farba przestała działać to koniecznie musiła coś z włosami zrobić bo by niewytrzymała,więc postanowiła zrobić 8 pasemek na blond.Małgosia dalej ma te pasemka i jest ładna. Ma duże niebieskie oczy,rumowe usta,jasną buzke i szczuplutką postawe,ale jest troche agresywna,niepozwoli...

Przydatność 75% Zasady gotowania warzyw strączkowych

1.Podział warzyw strączkowych: a)suche (fasola sucha,groch,łubin,bób,soja,soczewica) b)swieże (groszek zielony,fasola szparagowa) 2.Zasady gotowania warzyw strączkowych świeżych: a)gotujemy zawsze w wodzie osolonej i pod przykryciem 3.Zasady gotowania suchych nasion roślin strączkowych: a)przeprowadzić obróbkę wstępną (sortowanie,mycie,płukanie) b)namoczyć w zimnej...

Przydatność 80% Gotowanie warzyw kapustnych

1.Asortyment warzyw kapustnych: a)wszytskie rodzaje kapusty (głowiasta biała,głowiasta czerwona,brukselska) b)kalafiory c)brokuły d)jarmuż e)kalarepa 2.Zasady gotowania warzyw kapustnych: a)gotujemy bez przykrycia w ciągu pierwszych 15-20 min. b)gotować krótko do momentu zmiękczenia warzyw aby w jak największym stopniu zachować składniki mineralne i witaminy c)kapustę...

Przydatność 50% Warzywa i rzetwory z warzyw.

Spis treści: I Wstęp II. Ocena towaroznawcza warzyw 2.1. Uprawa, zbiory i spożycie warzyw w Polsce 2.2. Skład chemiczny i wartość odżywcza warzyw 2.3. Klasyfikacja warzyw 2.4 Ogólna charakterystyka warzyw 2.5. Przydatność, wymagania do przerobu 2.6. Opakowania, transport, przechowywanie warzyw 2.7. Wymagania jakościowe w obrocie warzywami, normalizacja III. Przetwory z...

Przydatność 80% Zasady gotowania warzyw zabarwionych antocjanami

1.Antocjan-barwnik fioletowy,niebieski i czerwony.Natężenie antocjanami jest różne w różnych warzywach. 2.Asortyment warzyw zabarwionych antocjanami: a)buraczki ćwikłowe b)kapusta czerwona c)rzodkiewka d)cebula czerwona e)kalarepa 3.Zasady gotowania warzyw zabarwionych antocjanami: a)antocjany są rozpuszczalane w wodzie i podzas gotowania powodują całkowite odbarwienie...

0 odpowiada - 0 ogląda - 1 rozwiązań

Dodaj zadanie

Zobacz więcej opcji