Treść zadania
Autor: ~Marzena Dodano: 14.11.2012 (14:23)
Korzystając z programu ochrony warzyw dobierz herbicydy do uprawy kapusty brukselskiej
Pytanie jest zamknięte. Autor zadania wybrał już najlepsze rozwiązanie lub straciło ono ważność.
Odpowiedzi
Podobne pytania
Poszukuję programu do kontroli łącza internetowego. Najważniejsze w nim Przedmiot: Inne / Po szkole | 1 odpowiedź | autor: killaz93 3.11.2010 (22:28) |
Z przepisu na kiszoną kapustę wiadomo że na 10 kg kapusty potrzeba 200g Przedmiot: Inne / Po szkole | 5 odpowiedzi | autor: pies13 9.11.2010 (19:16) |
Hey mam proźbę szukam programu na komputem.Chce ściągnąć filmy i nie mam Przedmiot: Inne / Po szkole | 8 odpowiedzi | autor: paulina352211 26.12.2010 (11:57) |
wskaż i omów uprawnienia pracowników ochrony posiadających licencję Przedmiot: Inne / Po szkole | 1 odpowiedź | autor: sanczo22 1.1.2011 (15:43) |
Cześć!! Znacie jakieś strony do ściągania programu power point?? Zależy Przedmiot: Inne / Po szkole | 1 odpowiedź | autor: Smutna 12.2.2011 (14:19) |
Podobne materiały
Przydatność 70% Uprawy
ZBOŻA: • PSZENICA: jest to najważniejsze zboże, zajmuje ok. 37%pow. przeznaczonej pod uprwawę wszystkich zbóż, dostarcza 20%produkcji zbóż, rośnie w klimacie um. ciepłym i podzwrotnikowym, wymaga żyznych gleb (czarnoziemy, brunatne), nie znosi dużych opadów, ale lubi wilgoć, w okresie dojrzewania potrzebuje dużo słońca. - Pszenica jara – wysiewana jest na jesieni, krótki...
Przydatność 75% Zasady gotowania warzyw strączkowych
1.Podział warzyw strączkowych: a)suche (fasola sucha,groch,łubin,bób,soja,soczewica) b)swieże (groszek zielony,fasola szparagowa) 2.Zasady gotowania warzyw strączkowych świeżych: a)gotujemy zawsze w wodzie osolonej i pod przykryciem 3.Zasady gotowania suchych nasion roślin strączkowych: a)przeprowadzić obróbkę wstępną (sortowanie,mycie,płukanie) b)namoczyć w zimnej...
Przydatność 80% Gotowanie warzyw kapustnych
1.Asortyment warzyw kapustnych: a)wszytskie rodzaje kapusty (głowiasta biała,głowiasta czerwona,brukselska) b)kalafiory c)brokuły d)jarmuż e)kalarepa 2.Zasady gotowania warzyw kapustnych: a)gotujemy bez przykrycia w ciągu pierwszych 15-20 min. b)gotować krótko do momentu zmiękczenia warzyw aby w jak największym stopniu zachować składniki mineralne i witaminy c)kapustę...
Przydatność 55% Uprawy w Polsce
Pszenica Gatunki pszenicy uprawiane w Polsce wymagają urodzajnych gleb. Warunki glebowe, a w mniejszym stopniu klimatyczne, powodują, że na rozległym obszarze północnej i środkowej Polski, z wyjątkiem województw nad środkową i dolną Wisłą (woj. płockie, włocławskie, toruńskie i elbląskie), udział pszenicy w strukturze zasiewów jest mały. Szczególnie mały udział w...
Przydatność 80% projekt uprawy pszenicy ozimej
`Projekt integrowanej uprawy pszenicy ozimej
0 odpowiada - 0 ogląda - 0 rozwiązań
Zgłoś nadużycie