Treść zadania

9kanapka7

Proszę o przetłumaczenie.

Ślimaki
Ślimaki są podawane jako przystawka, głównie w kuchni francuskiej
Sposób przygotowania:
Świeże żywe ślimaki płuczemy pod zimną wodą, następnie wrzucamy je do wrzątku na 10 minut, po czym odcedzamy i pozostawiamy kilka minut do przestygnięcia.
Po przestygnięciu muszelek, oddzielamy część jadalną od reszty, czyli odrzucamy muszlę i to co było w niej, a pozostawiamy tylko mięsiste podstawy, tzw. nogę ślimaka.
Części jadalne wrzucamy na około 60 minut do wrzącej i nieosolonej wody. Solimy pod koniec gotowania, ponieważ inaczej mięso będzie twarde. Uzyskujemy wstępnie przygotowane ślimaki, które teraz możemy przyrządzić jak dowolne wybrane mięso.
Ślimaki mają dużą zawartość białka, przy jednoczesnej niskiej zawartości tłuszczu.

Zadanie jest zamknięte. Autor zadania wybrał już najlepsze rozwiązanie lub straciło ono ważność.

Najlepsze rozwiązanie

  • avatar

    1 0

    Snails
    Volutes are being passed as the appetizer, mainly in the French cuisine
    Way of preparing:
    We are rinsing fresh living volutes under the cold water, next we are throwing them into boiling water onto 10 minutes, and then we are draining off and we will leave a few minutes for getting cool.
    After getting cool of shells, we are separating the edible part from the rest, that is we are rejecting the shell and what was in it, and we will leave only fleshy bases, so-called leg of the snail.
    We are throwing edible parts into boiling and not-salted water onto about 60 minutes. We are salting boilings at the end, since differently the meat will be tough. We are getting initially prepared snails which now we can prepare as the any chosen meat.
    Snails have the large protein content, at the simultaneous low fat content.

Rozwiązania

  • sandra001

    Slugs are served as appetizer (accessory), manner of preparation in french kitchen mainly we rinse fresh alive slugs under chill water, we throw it (them) for on 10 minutes next wrzątku, then odcedzamy and we leave several minutes for przestygnięcia. For (after) przestygnięciu muszelek, we separate edible part from the rest, or we reject shell and there was that in (to) her (it), but we leave bases only mięsiste, so called leg of slug. We throw edible on near 60 minutes for bubbled part < frequent > and water nieosolonej. Near the end of cooking Solimy, as otherwise, meat will be hard. We get prepared slugs preliminary, now we can make which (who) as optional chosen meat. Slugs have big contents of white (protein), at simultaneous low contents of fat.

0 odpowiada - 0 ogląda - 2 rozwiązań

Dodaj zadanie

Zobacz więcej opcji