Treść zadania

Ruby03

algorytm graficzny gotowania jajka , grzania czy gotowania budyniu . wizyty u lekarza . poarzenia herbaty

Zadanie jest zamknięte. Autor zadania wybrał już najlepsze rozwiązanie lub straciło ono ważność.

Najlepsze rozwiązanie

  • 0 0

    Start- weź garnek- czy masz już garnek w rece- tak lub nie. Nie- wez garnek, tak- wlej wode do garnka. Czy masz juz wode w garnku?- nie-wlej, tak- postaw na piec i zagrzej. Czy woda jest goraca- nie-zagrzej, tak- wrzuc jajo. Czy jajko gotuje sie 10 minut?- nie-gotuj dalej, tak- wylacz i wyjmnij jajko- stop

    Start- idz do lekarza- czy jestes juz u lekarza? - nie-idz, tak- opowiedz o dolegliwosci, czy zbadal cie-nie- opowiedz dalej, tak- popros o leki, czy wypisal ci leki-nie, popros o nie, tak- mozesz isc je wykupic-stop

Rozwiązania

Podobne zadania

ptysiu Algorytm. Pomocy Przedmiot: Informatyka / Gimnazjum 1 rozwiązanie autor: ptysiu 16.5.2010 (22:57)
iwona208 wygląd i rodzaj skrzynek (bloków) umożliwiających graficzną prezentację algorytm Przedmiot: Informatyka / Gimnazjum 1 rozwiązanie autor: iwona208 19.5.2010 (22:25)
xxdreamxx Algorytm NWW Przedmiot: Informatyka / Gimnazjum 1 rozwiązanie autor: xxdreamxx 20.12.2010 (16:12)
regina_95 Prosze o pomoc!!! Napisz algorytm obliczający: 19% podatku poniżej 2000 zł i Przedmiot: Informatyka / Gimnazjum 2 rozwiązania autor: regina_95 24.3.2011 (17:42)
platynka_xd Algorytm pisemny w punktach "Masz nauczyć się wiersza, lecz nie masz Przedmiot: Informatyka / Gimnazjum 1 rozwiązanie autor: platynka_xd 21.11.2011 (16:44)

Podobne materiały

Przydatność 75% Zasady gotowania warzyw strączkowych

1.Podział warzyw strączkowych: a)suche (fasola sucha,groch,łubin,bób,soja,soczewica) b)swieże (groszek zielony,fasola szparagowa) 2.Zasady gotowania warzyw strączkowych świeżych: a)gotujemy zawsze w wodzie osolonej i pod przykryciem 3.Zasady gotowania suchych nasion roślin strączkowych: a)przeprowadzić obróbkę wstępną (sortowanie,mycie,płukanie) b)namoczyć w zimnej...

Przydatność 80% Zasady gotowania warzyw zabarwionych antocjanami

1.Antocjan-barwnik fioletowy,niebieski i czerwony.Natężenie antocjanami jest różne w różnych warzywach. 2.Asortyment warzyw zabarwionych antocjanami: a)buraczki ćwikłowe b)kapusta czerwona c)rzodkiewka d)cebula czerwona e)kalarepa 3.Zasady gotowania warzyw zabarwionych antocjanami: a)antocjany są rozpuszczalane w wodzie i podzas gotowania powodują całkowite odbarwienie...

Przydatność 75% Zasady gotowania warzyw chlorofilowych i karotenowych

1.Chlorofil-zielony barwnik warzyw,roślin,ulega zniszczeniu podczas długo trwałej obróbki termicznej 2.Warzywa i owoce zabarwione chlorofilem:sałaty (głowiasta,liściasta,pekińska),cykoria,rzeżucha,szpinak,szczaw,boćwina (liście),koperke,natki pietruszki,brokuły,kapusty (oprócz czerwonej),fasola szparagowa 3.Zasady gotowania warzyw chlorofilowych: a)gotować w dużej ilości...

Przydatność 85% List o przyjęcie i zapytanie o kurs gotowania

Dear Sir or madam, I am writing to ask for information about cooking Thai food course. I am 19 year old student and I am attending to cooking school. I am reliable and hardworking but also quite an extrovert. I enjoy meeting new people and being centre of attention. I like cooking and trying new cousines. I am learning how to prepare food in school, from the internet and TV programmes. I have...

Przydatność 70% Wygląd graficzny życiorysu.

dane piszącego życiorys ŻYCIORYS informacje urzędowe o osobie i rodzinie przebieg nauki przebieg...

0 odpowiada - 0 ogląda - 1 rozwiązań

Dodaj zadanie

Zobacz więcej opcji