Pytanie | Odpowiedzi | Data utworzenia |
---|---|---|
21. http://www.profesor.pl/publikacja,10877,Sprawdziany-i-testy,W-szkolnej-stolowce- | 1 | 8.4.2010 (21:09) |
22. Do wyrobu kiełbasy używa się mięso wieprzowe, mięso wołowe i słoninę w | 3 | 8.4.2010 (20:14) |
23. Kilogram cukru kosztuje 1,80 zł. Zakupiono x kg cukru i zapłacono za niego y | 1 | 8.4.2010 (20:14) |
24. Kilogram cukru kosztuje 1,80 zł. Zakupiono x kg cukru i zapłacono za niego y | 2 | 8.4.2010 (20:14) |
25. Przechowywane w zimie ziemniaki tracą około 10% pierwotnego ciężaru. Jaki | 1 | 8.4.2010 (20:14) |
26. Kucharka piecze ciasto, do którego potrzebne są 2 szklanki cukru (objętość | 2 | 8.4.2010 (20:13) |
27. Rozpoczęto remont szkoły. Drabina sięga na wysokość 6 m, gdy jej dolny | 1 | 8.4.2010 (20:13) |
28. Pole trójkątnej półki na przyprawy ma 100 dm2. Ile dm2 ma powierzchnia | 2 | 8.4.2010 (20:11) |
29. Plan miejscowości wykonano w skali 1: 25 000. Szef kuchni musi codziennie | 4 | 8.4.2010 (19:59) |
Strona: Poprzednia 1 2