Zamknij

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej polityce prywatności.

Treść zadania

matys97

Przetłumacz na j. ang. :D

Cielęcina w ostrym sosie z bambusem

Cielęcina w sosie z ostryg
Cielęcina z grzybami chińskimi
Cielęcina smażona z cebulą
Cielęcina w ostrym sosie
Cielęcina w pikantnym sosie czosnkowym
Cielęcina w ostrym sosie sojowym
Cielęcina w sosie śliwkowym

**Potrawy z wieprzowiny
Wieprzowina w pikantnym sosie pomidorowym
Polędwica wieprzowa w pikantnym sosie czosnkowym
Polędwica wieprzowa z owocami
Polędwica wieprzowa z grzybami chińskimi
Polędwica wieprzowa w miodzie
Polędwica wieprzowa w sosie czosnkowym
Polędwica wieprzowa w sosie curry
Polędwica wieprzowa z bambusem i grzybami chińskimi
Polędwica wieprzowa w ostrym sosie sojowym
Polędwica wieprzowa gong bao z orzeszkami ziemnymi
Polędwica wieprzowa w ostrym sosie z bambusem
Polędwica wieprzowa w sosie słodko kwaśnym
Kuleczki z wieprzowiny w sosie słodko kwaśnym
Polędwica wieprzowa w sosie z ostryg
Polędwica wieprzowa z pędami bambusa
Golonka po pekińsku
Polędwica wieprzowa w sosie śliwkowym
Polędwica wieprzowa he-czuen
Ostry gulasz dla 2 osób
Polędwica wieprzowa z grzybami moon
Tie-pan gorący półmisek polędwicy wieprzowej
Żeberka z sosem słodko – pikantnym
Żeberka w sosie miodowym
Żeberka w pikantnym sosie czosnkowym
Tie-pan polędwicy wieprzowej z bakłażanem

**Potrawy z wołowiny
Wołowina gong bao z orzeszkami ziemnymi
Wołowina w ostrym sosie z bambusem
Wołowina w sosie z ostryg
Wołowina z pomidorami
Wołowina z grzybami chińskimi
Wołowina w sosie curry
Wołowina smażona z cebulką
Wołowina w ostrym sosie
Wołowina w pikantnym sosie czosnkowym
Wołowina w ostrym sosie sojowym
Wołowina w sosie czosnkowym
Wołowina w sosie śliwkowym
Tie pan gorący półmisek wołowiny

**Potrawy z drobiu
Kurczak w pikantnym sosie pomidorowym
Filet z kurczaka go lao z owocami
Kurczak w sosie słodko-pikantnym z fasoli
Filet z kurczaka z grzybami chińskimi
Filet z kurczaka ze szparagami
Filet z kurczaka z pieczarkami
Filet z kurczaka w sosie curry
Filet z kurczaka w pomidorach
Filet z kurczaka z bambusem i grzybami chińskimi
Filet z kurczaka gong bao z orzeszkami ziemnymi
Filet z kurczaka w sosie z ostryg
Filet z kurczaka w ostrym sosie z pędami bambusa
Kurczak pieczony aromatyczny i chrupiący
Filet z kurczaka z pędami bambusa
Filet z kurczaka w ostrym sosie
Filet z kurczaka w pikantnym sosie czosnkowym
Filet z kurczaka w sosie słodko – kwaśnym
Filet z kurczaka w sosie śliwkowym
Filet z kurczaka w ostrym sosie słodko-kwaśnym
Filet z kurczaka w ostrym sosie sojowym
Pikantne skrzydełka w cieście czosnkowym
Słodki kurczak w cieście kokosowym
Kurczak w cieście z sezamem
Jesienne roladki z kurczaka w cieście z sezamem
nadziewane grzybami i bambusem
Fasolka szparagowa z kurczakiem w ostrym sosie
Filet z kurczaka z orzeszkami nerkowca
Tie pan gorący półmisek kurczaka

Zadanie jest zamknięte. Autor zadania wybrał już najlepsze rozwiązanie lub straciło ono ważność.

Najlepsze rozwiązanie

  • 0 0

    Fry dishes in sharp sauce with (from) in sauce with (from) with chinese mushrooms with bulb in sharp sauce in piquant sauce in sharp soya sauce in sauce from pork in piquant tomato sauce in piquant sauce with fruits with chinese mushrooms in honey in sauce in sauce with (from) pork fillet fillet fillet fillet * * fillet fillet fillet Cielęcina bambusem Cielęcina ostryg Cielęcina Cielęcina Cielęcina Cielęcina czosnkowym Cielęcina Cielęcina śliwkowym wieprzowa czosnkowym wieprzowa wieprzowa wieprzowa wieprzowa czosnkowym wieprzowa curry wieprzowa bambusem and fillet you in sharp soya sauce with earth nuts in sharp sauce with (from) in sauce from pork in sauce in sauce with (from) with shoots for (after) beijing in sauce for 2 persons with mushrooms with sauce in honey sauce in piquant sauce with eggplant from beef with earth nuts in sharp sauce with (from) in sauce with (from) with tomatoes with chinese mushrooms in sauce with bulb in sharp sauce in piquant sauce in sharp soya sauce in sauce in sauce from poultry in piquant tomato sauce from he (it) chicken of with fruits in sauce from bean from chicken with chinese mushrooms from chicken from (with) from chicken with champignons from chicken in sauce from chicken in tomatoes from chicken with (from) chinese mushrooms fillet fillet acid acid fillet fillet fillet beef gong beef beef beef beef beef beef hot semi-bowls of beefs chicken fillet (fillet) chicken -piquant fillet (fillet) fillet (fillet) fillet (fillet) fillet (fillet) gong fillet sweetly sweetly fillet fillet sharp hot semi-bowl fillet sweetly – piquant fillet * * dish beef beef beef fried < fry > beef beef * * dish sweetly fillet (fillet) fillet (fillet) wieprzowa wieprzowa bao wieprzowa bambusem wieprzowa Kuleczki wieprzowa ostryg wieprzowa bambusa Golonka wieprzowa śliwkowym wieprzowa he-czuen gulasz wieprzowa moon Tie-pan wieprzowej Żeberka Żeberka Żeberka czosnkowym Tie-pan wieprzowej bao bambusem ostryg curry czosnkowym czosnkowym śliwkowym Tie lao szparagami curry bambusem and fillet (fillet) from chicken with earth nuts from chicken in sauce with (from) from chicken in sharp sauce with shoots chinese mushrooms gong fillet (fillet) fillet (fillet) chicken baked aromatic bao ostryg bambusa and from chicken with shoots from chicken in sharp sauce from chicken in piquant sauce from chicken in sauce from chicken in sauce from chicken in sharp sauce from chicken in sharp soya sauce in paste in coconut paste in paste with sesame from chicken in paste with sesame fillet (fillet) -acid fillet (fillet) piquant wing chicken fall stuff mushrooms crunching fillet (fillet) fillet (fillet) fillet (fillet) sweetly – acid fillet (fillet) fillet (fillet) sweetly sweet chicken bambusa czosnkowym śliwkowym czosnkowym roladki and fillet (fillet) you with chicken in sharp sauce from chicken with nuts hot semi-bowls of chickens bambusem Fasolka szparagowa nerkowca Tie

Podobne zadania

marcia1224 przetumacz zdania z did i pytania Przedmiot: Język angielski / Gimnazjum 3 rozwiązania autor: marcia1224 15.9.2010 (19:30)

Podobne materiały

Przydatność 90% Sosy gorące

1.Sosy gorące-podobnie jak zupy składają się z wywaru,składnika głównego,podprawy i przypraw.Podstawą sosów gorących są wywary warzyw oraz esencjonalne wywaru z mięsa zwane bulionami. 2.Podział sosów gorących: a)sosy zagęszczane zawiesiną: -chrzanowy -pomidorowy -grzybowy -koperkowy b)sosy zagęszczane zasmażkami: I stopnia (sos beszamelowy) II stopnia...

Przydatność 80% Dieta po ostrym zapaleniu trzustki

Założenia - dieta po ostrym zapaleniu trzustki: Podstawowym zadaniem trzustki jest produkcja i wydzielanie do przewodu pokarmowego enzymów trawiennych oraz produkcja hormonów (z których najważniejsza jest insulina) i związków wpływających na czynność naczyń krwionośnych. Do najczęstszych schorzeń trzustki należą jej ostre i przewlekłe zapalenia. Wszelkie zakłócenia w pracy...

Przydatność 65% Sosy i zupy-charakterystyka

Sos to gęsty płyn, tworzony na bazie różnych składników, nadających mu odmienne smaki (ostry, łagodny, kwaśny, słodki), stosowany jako dodatek do: mięs, ryb, makaronów, wędlin, sałatek, deserów itd. W konsystencji luźniejszy jest od kremu. Sosy zimne – są dodatkiem do potraw zimnych przekąsek, niektórych dań gorących i deserów. Uzupełniają składniki odżywcze...

Przydatność 100% Różnorodność świata komórek [ang]

DIFFERENCES AND DIVERSITY OF THE CELLWORLD What is the cell? Cell is the basic microscopic unit of all living beings. The usual size of human cell is mostly 0.001 of an inch centimeter in diameter. The cell produces energy and uses it to build all the substances necessary for its life. Cells can nourish themselves, produce energy, exchange information with their neighbors, multiply...

Przydatność 55% Stopniowanie przymiotników-ang.

Przymiotnik angielski ma taką samą formę we wszystkich osobach l.poj. i mnogiej, np. an old man/woman/tree/men/women/trees. Jedyną zmianą formy, jakiej podlegają przymiotniki jest stopniowanie. Stopniowanie regularne Stopień równy Stopień wyższy Stopień najwyższy przymiotniki krótkie: wszystkie jednosylabowe i dwusylabowe zakończone na: -y, -ow, -le, np.: dark, tall,...

Dodaj zadanie

Zobacz więcej opcji

Pierwszy raz?

Zapoznaj się z krótkim opisem jak sprawnie zdobywać punkty, sprawdź ile kosztuje dodanie zadania, itp. Zapoznaj się z możliwościami serwisu Zaliczaj.

Zaproś swoich znajomych

Zaproś swoich znajomych do serwisu. Im więcej osób zaprosić, tym więcej zdobędziesz punktów. Zarób nawet 100 punktów.